Про компанію

Ми являємось передовим підприємством на ринку борошномельного виробництва. Основними напрямками нашої діяльності є виробництво високоякісного борошна та манної крупи.

Гарантія високої якості і безпеки продукції досягається шляхом впровадження і функціонування системи управління якістю і безпекою харчових продуктів відповідно до сучасних норм і стандартів. Під час виробництва ми дотримуємось усіх вимог ДСТУ ISO 9001: 2009 та ДСТУ ISO 22000: 2007. Продукція нашого підприємства не містить ГМО та інших шкідливих харчових добавок.

Продукція нашого підприємства виготовляється із дотриманням всіх технічних умов згідно з чинним законодавством, вимог нормативних документів, санітарних норм і правил, що дозволяє забезпечити досягнення позицій лідера на вітчизняному ринку і ринках країн СНД.

Цілі компанії
  1. Підтримка та зміцнення репутації підприємства  як надійного постачальника продукції найвищої якості
  2. Підтримка та поновлювання інфраструктури підприємства
  3. Впровадження прогресивних організаційно - технічних заходів для підвищення ефективності виробництва і забезпечення якості та безпечності продукції 
  4. Підвищення рівня задоволеності персоналу підприємства
  5. Забезпечення належних умов праці, підвищення існуючого рівня охорони праці, запобігання випадкам виробничого травматизму, професійних захворювань і аварій
  6. Підвищення конкурентоспроможності продукції
  7. Покращення рівня обслуговування замовників
  8. Підвищення рівня компетентності персоналу 
Політика компанії

Товариство з обмеженою відповідальністю “Вінницький комбінат хлібопродуктів № 2” є одним з найпотужніших підприємств на досить насиченому ринку продукції харчової промисловості, та зокрема борошномельного виробництва.

Гарантія високої якості  та безпечності продукції досягається шляхом впровадження та функціонування системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів згідно з ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 22000:2007.

Продукція підприємства виготовляється з високоякісної сировини з додержанням всіх технічних умов згідно чинного законодавства, вимог нормативних документів та санітарних норм та правил, що дозволяє забезпечити досягнення позицій лідера на вітчизняному ринку та ринках країн СНД. 

Стратегічною метою підприємства в сфері якості та безпечності продукції є: задоволення потреб замовників і споживачів якісною та безпечною для здоров’я продукцією, удосконалення управління виробництвом, поліпшення якості усіх процесів та продукції, поліпшення взаємовідносин на виробництві, забезпечення виконання законодавчих вимог щодо безпечності продукції. 

Ефективне функціювання системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів дозволить розширити ринки збуту, зокрема іноземних країн, покращити добробут всіх працівників підприємства, підвищення іміджу країни та сприяння розвитку суспільства в цілому.